Shpallet gjendje emergjente në Gjermani pas stuhisë së borës

Reshjet e borës i afrohen Kosovës!

Lajme

Temperaturat sonte!

Temperatura mjaft të ulëta do të mbizotërojnë sonte gjatë natës në tërë territorin e Gadishullit Ballkanik duke përfshirë edhe Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë. Në Kosovë temperaturat minimale gjatë natës dhe mëngjesit të ardhshëm do të sillet nga minus 8 deri ...

Kosovë

Botë

Close