Daily Archives: November 16, 2018

Bora zbardh jugun e Shqipërisë! (Foto)

Bora zbardh jugun e Shqipërisë! (Foto)

Reshjet e para të dëborës, kanë zbardhur ditën e sotme fshatin turistik të Dardhës në Korçë. Një nga destinacionet më të bukura turistike që ka vendi jonë është zbukuruar edhe më shumë sot falë bardhësisë së dëborës. ...

A është i rrezikshëm shijimi i borës?

A është i rrezikshëm shijimi i borës?

Të gjithë mund të mendoni se bora është thjesht ujë, çfarë mund të na bëjë? Por a është ide e mirë vërtetë që të hani borë? Nga çka është e krijuar bora, çka ndikon në shëndetin tonë kur ta hamë? Para së gjithash ...

Bora e parë mbulon New Yorkun (FOTO)

Bora e parë mbulon New Yorkun (FOTO)

Ishte dëbora e parë e sezonit të enjten dhe njujorkezët morën më shumë se ç'pritej. Shërbimi Kombëtar i Motit fillimisht parashikoi një dëborë të lehtë, por këto vlerësime u rritën shpejt. Deri në fund të ditës, disa ...

Close