Një nga videot më të bukura që na keni dërguar!

Një nga videot më të bukura që na keni dërguar!

Një nga videot më të bukura që na keni dërguar!

Në jetën e sotme dinamike të gjithë do të donim të ktheheshim edhe një herë në fëmijëri kur nuk kishte internet, telefona e rrjete sociale. Atëherë ekzistonin vetëm lojërat e pafundme të cilat sidomos gjatë dimrit ishin shumë atraktive.

Një nga videot më të bukura që na keni dërguar prej kur ekzistojmë si faqe është pikërisht kënqësia që përjetojnë fëmijët nga fshati Kaçandoll në Shalë të Bajgorës duk u vozitur me saje në  borë.

Videoja është bërë në janar të vitit 2017 nga Safet Behrami dhe është pëlqyer shumë nga ju, kështu që po e publikojmë edhe një herë.

Kaçandolli

Thjesht nuk mundemi të përmbahemi pa e postuar këtë video kaq interesante dhe argëtuese !Pëlqene apo LIKE : Meteo BallkanVendi: Kaçandoll Shalë e Bajgores Autor: Safet BehramiJanar 2017

Publiée par Meteo Ballkan sur Lundi 18 décembre 2017

Close