Daily Archives: December 30, 2018

Ngrohja e stratosferës!

Ngrohja e stratosferës!

Ju mund të keni dëgjuar shumë kohëve të fundit për një fenomen moti që quhet 'ngrohja e papritur stratosferike'. Duke iu referuar një kërcimi të papritur në temperatura të larta lart në stratosferë,  ky fenomen ndonjëher ...

Çfarë moti na pret nga dita e sotme?

Çfarë moti na pret nga dita e sotme?

Sot në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi do të mbajë mot kryesisht stabil gjatë ditës dhe relativisht i nxehtë. Në mbrëmje vonë ose gjatë natës në shumë rajone të Republikës së Kosovës do të fillojnë reshje atmosf ...

Close