Temperaturat në rajon dhe tek ne, në gjysmën e dytë të javës së ardhshme!

Temperaturat në rajon dhe tek ne, në gjysmën e dytë të javës së ardhshme!

Temperaturat në rajon dhe tek ne, në gjysmën e dytë të javës së ardhshme!

Në fotografinë kryesore kemi temperaturat e ulëta të cilat do të përfshijnë rajonin tonë javën e ardhshme. Pra, siç shihet i tërë rajoni do të jetë nën 0 gradë celsius kurse në viset malore temperatura sipas këtyre analizave do të shkojë deri në minus 16 gradë celsius.

Duhet të kemi të qartë se kjo është vetëm një pasqyrim i përgjithshëm i gjendjes në tërë rajonin tonë gjatë pjesës së dytë të javës së ardhshme. Temperaturat e ulëta gjithsesi do të vijnë por këto analiza do të ndryshojnë pak a shumë ndoshta në dobi të të nxehtit ose të zbutjes së vogël eventuale por mund të ndodhë edhe e kundërta, mund të ashpërsohet gjendja. Sidoqoftë lexues të nderuar në fotografi keni një pasqyrim të përgjithshëm të temperaturave dhe ju mund të orientoheni varësisht nga vendnbanimi juaj.

Foto : wetterzentrale

Close