Daily Archives: January 2, 2019

Gjendja sinoptike në Evropë dhe rajon!

Gjendja sinoptike në Evropë dhe rajon!

Mbi Ishujt Britanik është krijuar një sistem e fuqishëm ajror me presion të lartë atmosferik (Anticiklon), kurse në Evropën lindore një tjetër sistem i fuqishëm me presion të ulët atmosferik (ciklon). Në këtë mënyrë nga ...

Reshjet e borës i afrohen Kosovës!

Reshjet e borës i afrohen Kosovës!

Bosnën dhe Hercegovinen, veriun e Malit të Zi dhe Serbinë jugperëndimore e kanë përfshirë reshjet vende-vende të dendura të borës. Ky sistem është duke u afruar në drejtim të Kosovës dhe do të kushtezojë edhe reshje kali ...

Close