Kur mauna bllokohet në borë (Video)

Kur mauna bllokohet në borë (Video)

Kur mauna bllokohet në borë (Video)

Dëbora ka shkaktuar probleme të mëdha në të gjithë Austrinë, gjersa lartësia e borës ka arritur në më shumë se tre metra.

Kështu, bora në Austri mbuloi absolutisht çdo gjë,  dhe paralajmërimet e ortekëve u lëshuan, gjersa disa persona humbën jetën.

Ka pasur edhe shumë video interesante, dhe në mesin e tyre  ishte edhe një video e një maune që ishte bllokuar në dëborë.

Shikoni videon:


 

Close