Daily Archives: January 24, 2019

Cikloni i fuqishëm dimëror!

Cikloni i fuqishëm dimëror!

Ashtu siç kemi paralajmëruar përtej brigjeve perëndimore të Italisë në Mesdhe është krijuar qendra ciklonike me rreth 980 milibar - shtypje atmosferike. Ky ciklon është jashtëzakonisht i fuqishëm për këtë periudhë kohore ...

Parashikimi i motit për ditën e sotme

Parashikimi i motit për ditën e sotme

Gjatë ditës së sotme në mëngjes dhe paradite mund të ketë reshje bore, por ato to të ndërpritën gjatë ditës dhe natën e ardhshme fillojnë reshjet e dendura të borës në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Të Premtën ...

Close