Lufta e pilotit me erën e fuqishme: Fluturim të tillë nuk do të dëshironit të përjetonit kurrë

Lufta e pilotit me erën e fuqishme: Fluturim të tillë nuk do të dëshironit të përjetonit kurrë

Lufta e pilotit me erën e fuqishme: Fluturim të tillë nuk do të dëshironit të përjetonit kurrë

Meqë ka erëra shumë të fuqishme në Britani të Madhe këto ditë, pilotët tani janë në në një telash të madh sepse edhe fluturimi dhe aterimi janë bërë një rrezik i vërtetë.

Kamermani John Winton incizoi luftën e pilotit me erën në aeroportin e Newcastle.   "Ishte e ftohtë, lagësht dhe me erë", tha Vinton, i cili incizoi aeroplanët  për 3 orë.   Siç mund të shihet në video, avioni i parë kishte shumë probleme kur u ul. Sipas njoftimeve, erërat në disa pjesë të Britanisë po frynin rreth 130 kilometra në orë.

Shihni videon:

Close