Daily Archives: February 2, 2019

Rajoni në rrezik nga vërshimet!

Rajoni në rrezik nga vërshimet!

Reshje të fuqishme shiu kanë përfshirë sot pjesë të Sllovenisë dhe Kroacise, kurse reshje të dendura shiu si dhe stuhi me vetëtima dhe bubullimë do të përfshijnë edhe Bsonjën dhe Hercegovinën, Malin e Zi dhe ekstremin ve ...

Rrethi Polar këto ditë!

Rrethi Polar këto ditë!

Pas "Ngrohjes së menjëhershme të Stratosferës" fenomen që ndodhi në fillim të këtij dimri kemi çarjen e ajrit polar në dy pjesë të mëdha. Njëra pjesë përfshiu Shtetet e Bashkuara të Amerikës e cila shkaktojë dimër të pap ...

Një meteor godet Kubën

Një meteor godet Kubën

Shërbimi kombëtar amerikan i motit dhe shkencëtarët kubanë thonë se një meteor mund ta ketë goditur pjesën perëndimore të Kubës më 1 shkurt. “Radarët mund të kenë detektuar një meteor që ka prekur pjesën perëndimore t ...

Close