Daily Archives: February 5, 2019

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Një fenomen i rrallë natyror që e bën atë të duket si rrotat e borës që janë mbështjellë më vete është kapur në foto. Gjashtë “rrotulluese” të rralla ishin zbuluar nga Brian Bayliss në Wiltshire. Ai tha se ...

Nesër reshje të dobëta bore!

Nesër reshje të dobëta bore!

Cikloni i fuqishëm i cili tani ndodhet në jug të Italisë është duke shkaktuar reshje dhe rrebeshe të fuqishme shiu në Italinë Jugore gjegjësisht në Sicili. Ky ciklon është i "pajisur" me lagështi të madhe, megjithatë në ...

Close