Pamje nga Amerika: Aligatorët ngrihen në ujë nga i ftohti ekstrem

Pamje nga Amerika: Aligatorët ngrihen në ujë nga i ftohti ekstrem

Pamje nga Amerika: Aligatorët ngrihen në ujë nga i ftohti ekstrem

Moti i ftohtë dhe minuset vazhdojnë  në të gjithë Amerikën, dhe veçanërisht në zonat ku  rrallë është ftohtë.

Kështu nga i ftohti në Karolinën e Veriut, aligatorët janë ngrirë në ujë.

Në pamjet e publikuara nga mediat amerikane, shihet se si këta zvarranikë janë ngrirë në ujë, ndërsa mbi ujë u duket vetëm koka.

"Parku i moçalit në lumin Shalot" ka publikuar fotot në Facebook.

Parku organizon aktivitete të ndryshme dhe shumë turistë vijnë për të parë aligatorët. Deri më tani, 18 kafshë janë të ngrira.

 

 

 

 

Close