Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Një fenomen i rrallë natyror që e bën atë të duket si rrotat e borës që janë mbështjellë më vete është kapur në foto.

Gjashtë “rrotulluese” të rralla ishin zbuluar nga Brian Bayliss në Wiltshire.

Ai tha se ai i vuri re në një fushë që zotëron dhe së pari mendonte se ato ishin bërë, por nuk kishte gjurmë këmbësh, përcjellë Indeksonline.

Mendohet se ato formohen kur kushtet e erës janë ideale për të goditur copat e dëborës së bashku, duke mbledhur më shumë borë përgjatë rrugës.

Close