Daily Archives: February 24, 2019

Edhe sonte tepër ftohtë!

Edhe sonte tepër ftohtë!

Temperaturat Siberike edhe sonte do të mbizotërojnë në tërë rajonin tonë. Temperaturat minimale në Kosovë do të sillen nga minus 5 deri minus 10 nëpër ultësira, kurse deri në minus 16 gradë celsius do të shkojë minimalja ...

Fillimi i Marsit me mot më të nxehtë!

Fillimi i Marsit me mot më të nxehtë!

Rrymimet ajrore nga veriu dhe lindja e Kontinentit do të vazhdojnë edhe disa ditë me intensitet të ndryshëm. Reshje atmosferike nuk do të ketë më, me ndonjë përjashtim të vogël. Temperaturat do të vijnë duke u zbutur gra ...

Çfarë moti na pret sot?

Çfarë moti na pret sot?

Pas kalimit të ciklonit tani ajri i ftohtë dhe i thatë do të mbizotërojë mbi rajonin tonë. Sot në Kosovë do të mbajë mot mjaft i ftohtë, me intervale kohore me diell. Por dielli nuk do të nxejë aq sepse do të jetë "di ...

Close