Daily Archives: April 11, 2019

Fenomen i rrallë: Borë me bubllima në SHBA

Fenomen i rrallë: Borë me bubllima në SHBA

Stuhi e fuqishme pranverore e borës i kaploi shtetet qendrore të SHBA-së, ndërsa mediat lokale përkujtojnë se ky është cikloni i dytë i cili kalon përgjatë rajonit për vetëm një muaj. Qindra fluturime janë anuluar ...

Breshër i fuqishëm në Tiranë!(Video)

Breshër i fuqishëm në Tiranë!(Video)

Në këto momente një stuhi e fuqishme lokale ka përfshirë kreqendrën shqiptare  Tiranën e cila ka gjeneruar rrebeshe të fuqishme shiu dhe breshër. Shumë lexues nga Tirana kanë dërguar në adresën tonë fotografi dhe video t ...

Kontrast temperaturash edhe në Ballkan

Kontrast temperaturash edhe në Ballkan

Gadishulli Ballkanik gjendet nën ndikimin e masave jostabile ajrore ciklonike të cilat kanë përfshirë tërë Gadishullin Ballkanik dhe Evropën Juglindore. Sot kemi temeratura të ndryshme në vende të ndryshme të Ballkanit, ...

Nga 30 gradë celsius në reshje bore!

Nga 30 gradë celsius në reshje bore!

Se cfarë kontrasti të madh temperaturash në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka shkaktuar fronti i fuqishëm i ftohtë ajror me origjinë Polare shihet edhe në fotografinë kryesore, ku temperaturat nga plus 30 gradë celsius ...

Vazhdon mot mjaft jostabil!

Vazhdon mot mjaft jostabil!

Edhe ditëve të ardhshme rajoni ynë do të mbetet nën ndikimin e masave të fuqishme ajrore jostabile të cilat nga Atlantiku janë përqëndruar në Mesdhe. Si pasojë do të kemi cirkulacione ajrore të shpeshta ciklonike dhe kjo ...

Close