Daily Archives: June 5, 2019

Tornadoja shkakton dëme të mëdha në Gjermani

Tornadoja shkakton dëme të mëdha në Gjermani

Në Berlin, një makinë është kthyer përmbys, dhe çatia e një ndërtese është shkatërruar nga një tornado në veri perëndim të Gjermanisë. Qytetarët e Bocholtit ishin dëshmitarë të kushteve të këqija të motit, mëngjesin e ...

I nxehti tropikal në disa pjesë të Evropës!

I nxehti tropikal në disa pjesë të Evropës!

Përderisa një front i fuqishëm nga Atlantiku shkaktojë stuhi të fuqishme në pjesën veriore të Francës, në pjesë tjera të këtij shteti, pastaj në Gadishullin Iberik, Gjermaninë jugore, zvicër dhe Italinë veriore u regjist ...

Close