Fshati i Kosovës me vetëm një banor

Fshati i Kosovës me vetëm një banor

Fshati i Kosovës me vetëm një banor

Për të arritur deri në fshat, është vështirë për shkak të rrugës së punuar pa kujdes, pasi që në vend të zhavorit është hedhur dhe.
Një pjesë me traktor e një pjesë në këmbë. Në fshatin Graxhanik mysafirët janë të rrallë, pasi aty nuk jeton askush përveç Sabit Maliqit.

Ai jeton i vetëm në një përrua dhe nuk dëshiron ta lëshojë fshatin. Ka mbushur 70 vjet, gatuan dhe ushqimin e përgatit vet.

Thotë se në qytet nuk mund të jetojë.

Close