Breshëri i madh godet shumë pjesë të Italisë (FOTO-PAMJE)

Breshëri i madh godet shumë pjesë të Italisë (FOTO-PAMJE)

Breshëri i madh godet shumë pjesë të Italisë (FOTO-PAMJE)

Depërtimi i ajrit të ftohtë dhe jostabil mbi shtetit Italianë ka shkaktuar ekstreme natyrore në këtë vend Evropianë. Stuhi jashttëzakonisht të fuqishme goditen dje Venician apo Venedikun ku u raportua për shtrëngata që rrallë shihen. Gjithashtu pati edhe breshër të madhësisë së ndryshme ku në disa rajone ka patur edhe dëme të mëdha materiale duke dëmtuar pullazet e shtëpive, ndërsa për dëmet në bujqësi as mos të flasim.

Pamje nga pjesë të ndryshme të Italisë dje dhe sot:

 

Close