Daily Archives: September 21, 2019

Tërmet i ri në Shqipëri!

Tërmet i ri në Shqipëri!

Para 15 minutash një tërmet i ri ka goditur Shqipërinë me magnitudë prej 5 shkallësh të Rihterit. Bazuar në reagimet e qytetarëve lëkundjet kanë qenë mjaft të fuqishme dhe njerëzit janë më të vërtetë të frikësuar. ...

Vazhdojnë lëkundjet e tokes në Adriatik!

Vazhdojnë lëkundjet e tokes në Adriatik!

Ndonëse në shkallë më të vogla, lëkundjet e tërmetit po vazhdojnë ende në detin Adriatik. 38 kilometra në perëndim të Tiranës, është raportuar për një tërmet të ri, me shkallë prej 3.2 Rihter. Këto janë lëkundjet e ...

Close