Tërmeti nga kamerat e sigurisë së lokaleve! (VIDEO)

Tërmeti nga kamerat e sigurisë së lokaleve! (VIDEO)

Tërmeti nga kamerat e sigurisë së lokaleve! (VIDEO)

Shqipëria sot u goditë disa herë nga tërmete apo lëkundje të tokës epiqendra e të cilave ishte afër qytetit të Durrësit në Detin Adriatik.

Tërmeti shkaktojë dëme të konsiderueshme materiale dhe normalisht edhe panik në mesin e popullates.

Kamerat e sigurisë të shumë lokaleve në zonat e goditura nga tërmetet e sotme kanë regjistruar panikun e klientëve në momentin e lëkundjeve të forta. /A2CNN

Close