Daily Archives: October 9, 2019

Për një orë temperaturat bien për 30C!

Për një orë temperaturat bien për 30C!

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikes pritet goditje e fuqishme polare por ajo çfarë e bënë këtë goditje të pazakontë është ulja rapide e temperaturave për 30 gradë C për një periudhë kohore shumë të shkurtër dhe kjo do të ...

Super-Tajfuni Hagibis niset drejt Japonisë!

Super-Tajfuni Hagibis niset drejt Japonisë!

Pamja që po e shihni në fotografinë kryesore vjen nga Sateliti Himawari-8 japonez ku shihet Super Tajfuni Hagibis me një strukturë të jashtëzakonshme të një stuhie equivalente me një uragan të kategorisë më të lartë 5. T ...

Close