Për një orë temperaturat bien për 30C!

Për një orë temperaturat bien për 30C!

Për një orë temperaturat bien për 30C!

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikes pritet goditje e fuqishme polare por ajo çfarë e bënë këtë goditje të pazakontë është ulja rapide e temperaturave për 30 gradë C për një periudhë kohore shumë të shkurtër dhe kjo do të ndodhë në disa pjesë të Shteteve të Bashkuara të Amerikes.

Imagjinoni temperatura të jetë 25 gradë celsius dhe për një orë vetme të vie deri në -5 gradë celsius. Kjo me të vërtëte ndodhë rrallë dhe pasojat për vegjetacionin, kafshët por edhe njeriun mund të jenë të mëdha.

Përderisa Amerika dhe Japonia po përballen me ekstreme në rajonin tonë po vazhdon të mbajë mot pa të reshura aq shumë të nevojshme atmosferike që gjithashtu mund të llogaritet si esktrem në vehte./Meteoballkan

Close