Japonia nën "breshërinë e zjarrit" nga Super Tajfuni Hagibis, Tokio gjithashtu!

Japonia nën "breshërinë e zjarrit" nga Super Tajfuni Hagibis, Tokio gjithashtu!

Japonia nën “breshërinë e zjarrit” nga Super Tajfuni Hagibis, Tokio gjithashtu!

Super Tajfuni Hagibis në këto çaste ka arritur në Japoni dhe po godet këtë shtet aziatik me tërë forcen e tij monstruoze.

Japonia është përgaditur mirë për këtë ngjarje mjaft violente që pritet gjatë 24 orëve të ardhshme me erëra uraganike deri në 24km/h dhe shira jashtëzakonisht të fuqishme.

Super Tajfuni Hagibis do të godas fuqishëm edhe kryeqendrën japoneze, metropolin botëror Tokion. Dita e nesërme do të jetë mjaft e gjatë dhe potencialisht mjaft e rrezikshme për japonezët sepse Super Tajfuni me madhësi gati sa Kontineti Evropian do të rrugëtojë pothuajse nëpër shumicën territorin e Japonisë

Close