Author Archives: meteo

Më së nxehti në Shqipëri!

Më së nxehti në Shqipëri!

Sot rajoni ynë u përfshi nga i nxehti pak më intensiv tropikal me origjinë nga Afrika Veriore. Temperatura maksimale më e larta deri tani ka arritur në Shqipëri dhë është regjistruar rreth 36 gradë celsius siç shihet edh ...

Tornado në Poloni!

Tornado në Poloni!

Atmosfera jashtëzakonisht e paqëndrueshme në disa pjesë të Evropës ka kushtëzuar stuhi të fuqishme me breshër në shumë pjesë e posaçërisht, në Gjermanin jugore dhe juglindore, Çeki, pjesë të Polonisë, Sllovenisë, Kroacis ...

Sot, dita më e nxehtë e javës

Sot, dita më e nxehtë e javës

Sot në Kosovë do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë, me temperatura maksimale të cilat mund të arrijnë deri në 33-34 gradë celsius. Pasdite në disa vise kryesisht kodrinore-malore (Pejë-Istog) ekzistojnë gjasa të p ...

Si të mbrohemi nga i nxehti përvëlues

Si të mbrohemi nga i nxehti përvëlues

Vera mbëriti. Edhe pse qershori filloi me shi, temperaturat u ngritën menjëherë duke kapur vlera deri në 39 gradë celcius. Këtu do të gjeni disa këshilla se si të përballoni dhe të mbroheni nga i nxehti përvëlues. Ev ...

Close