Author Archives: meteo

Çfarë moti na pret nga dita e sotme?

Çfarë moti na pret nga dita e sotme?

Sot në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi do të mbajë mot kryesisht stabil gjatë ditës dhe relativisht i nxehtë. Në mbrëmje vonë ose gjatë natës në shumë rajone të Republikës së Kosovës do të fillojnë reshje atmosf ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (30.12.2018.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (30.12.2018.)

Nesër në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi do të mbajë mot kryesisht stabil gjatë ditës dhe relativisht i nxehtë. Në mbrëmje vonë ose gjatë natës në shumë rajone të Republikës së Kosovës do të fillojnë reshje atmo ...

Gjendja sinoptike në Evropë!

Gjendja sinoptike në Evropë!

Përderisa pjesa veriore dhe lindore e Evropës po përjetojnë temperatura jashtëzakonisht të ulëta në Evropën qendrore, perëndimore dhe jugperëndimore është ende relativisht nxehtë. Evropa Perëndimore ditëve të ardhshme do ...

Vendi që pret vitin 2019 me 49,3 gradë

Vendi që pret vitin 2019 me 49,3 gradë

Australia po pret vitin e ri me temperatura 10 deri në 14 gradë Celsius më të larta nga ato normalet. Plazhet janë plot, ndërkohë që kondicionerët punojnë pa pushim për të gjithë australianët që po përpiqen t’i përshtat ...

Edhe disa sqarime për goditjen dimërore!

Edhe disa sqarime për goditjen dimërore!

Nga dita e sotme kemi hyrë nën ndikimin e rrymave ajrore që vijnë nga veriu por ftohja do të vije gradualisht. Nga e hëna do të kemi edhe reshje lokale dhe të herëpashershme bore dhe do të kemi depërtim të mëtutjeshëm të ...

Close