Author Archives: meteo

Çfarë moti na pret sot?

Çfarë moti na pret sot?

Sot në Kosovë do të mbajë mot kryesisht me diell dhe mjaft i nxehtë për këtë periudhë kohore. Temperatura maksimale mund të arrijë deri në 26 gradë celsius. Në tërë rajonin poashtu pritet të mbajë mot kryesisht me die ...

Të shtunën në mesnatë ndryshohet ora!

Të shtunën në mesnatë ndryshohet ora!

Të shtunënë në mesnatë (26-27 tetor) do të fllojë llogaritja dimërore e kohës, kur akrepat e orës do të lëvizin një orë pas. Ndryshimi i orës në llogaritjen verore dhe dimërore të kohës për here të parë është bërë në ...

Close