Category: Botë

Borë edhe në Francë e Itali

Borë edhe në Francë e Itali

Portali meteorologjik italian 3Bmeteo ka njoftuar se 30 centimetra borë ka rënë sot në Alpe. Përveç kësaj, dëborë kishte gjithashtu në pjesën veriperëndimore të Italisë, në 2.702 metra mbi nivelin e detit. Borë ra ...

Delfini noton përkrah notarit në oqean

Delfini noton përkrah notarit në oqean

Një notar i cili vendosi të lundrojë me shpejtësinë e një barke me motor ka vënë re se ishte duke u ndjekur nga një delfin. Duket se delfini ‘është impresionuar’ nga ky notar i cili lëvizte me shpejtësinë e tij nën ujë d ...

Bie borë në Bullgari, Rumani dhe Sllovaki

Bie borë në Bullgari, Rumani dhe Sllovaki

Në malin Mussala, që është pika më e lartë në Bullgari, ka rënë borë natën e 14 korrikut kurse pjesa tjera e vendit është paralajmëruar për mot potencialisht të paqëndrueshëm për shkak të parashikimit për shira të vërshu ...

Uragani i parë "BARRY" në drejtim të USA

Uragani i parë “BARRY” në drejtim të USA

Stuhia e parë tropikale është krijuar në Gjirin e Meksikës për këtë sezonë dhe është shndërruar në Uragan të kategorisë së parë shkrutimisht para se të rikthehet në nivelin e Stuhisë Tropikale përsëri. Sistemi po lëvi ...

Close