Category: Botë

"Dorian" bëhet Uragan!

“Dorian” bëhet Uragan!

Tani mund ta quajmë Uragani Dorian sepse ka arritur fuqinë e uraganit të kategorisë 1. Uragani Dorian gjatë natës përshkoi Ishujt e Virgjër dhe Porto Rikon dhe pritet të përfshijë jugun e Republikes Dominikane ku pastaj ...

Amazonë: Apel i brazilianëve për Presidentin!

Amazonë: Apel i brazilianëve për Presidentin!

Guvernatorët e nëntë rajoneve braziliane më të prekura nga zjarret rekord të një dekade, i kërkuan Presidentit Jair Bolsonaro të pranojë ndihmën e huaj në luftën kundër flakëve shkatërrimtare. Kreu i shtetit e pat ref ...

Close