Category: Botë

Pamje të pabesueshme nga Amerika

Pamje të pabesueshme nga Amerika

Një çift i surferëve në Miçigan nuk lejuan që temperatura nën zero të mos i lejonin ata të praktikojnë sportin e tyre të preferuar - pasi ata u fotografuan duke udhëtuar nëpër liqenin Superior gjatë vorbullës polare javë ...

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Paraqitet fenomeni i rrallë natyror

Një fenomen i rrallë natyror që e bën atë të duket si rrotat e borës që janë mbështjellë më vete është kapur në foto. Gjashtë “rrotulluese” të rralla ishin zbuluar nga Brian Bayliss në Wiltshire. Ai tha se ...

Bora e zë të papërgatitur Zvicrën!

Bora e zë të papërgatitur Zvicrën!

Reshjet e borës që ditëve të fundit kanë përfshirë një pjesë të Evropës, duket se e ka zënë të papërgatitur edhe Zvicrën. Edhe pse jemi në muajt e dimrit kur reshjet e borës priten në çdo moment, në qytetin Lucern të ...

Temperaturat në tërë Evropën...

Temperaturat në tërë Evropën…

Siç shihet në foton kryesore temperaturat sot në Evropë janë mjaft të ndryshme nga rajoni në rajon. Thellë në veri të Rusisë dhe Skandinavisë kemi temperatura ekstreme të ftohta të cilat janë ulr deri në minus 24 gradë c ...

Close