Category: Kosovë

Temperaturat sonte!

Temperaturat sonte!

Temperatura mjaft të ulëta do të mbizotërojnë sonte gjatë natës në tërë territorin e Gadishullit Ballkanik duke përfshirë edhe Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë. Në Kosovë temperaturat minimale gjatë natës dhe mëngje ...

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Kjo goditje dimërore edhe pse afatshkurtër, megjithatë nuk duhet nënçmuar posaqërisht kur kemi parasysh erërat e fuqishme dhe uljet e theksuara të temperaturave. Ajri i ftohtë Siberik vazhdon të depërtojë në drejtim t ...

Moti për dy ditët e vikendit

Moti për dy ditët e vikendit

Sot në Kosovë do të mbajë mot mjaft i ftohtë me erëra të ftohta dhe të fuqishme veriore dhe me reshje lokale bore. Reshjet eventuale do të ndërpriten pasdite. Temperaturat do të shënojnë ulje të theksuara dhe se ajo maks ...

Close