Category: Kosovë

Sot ditë pranverore

Sot ditë pranverore

Në tërë rajonin tonë sot do të mbajë mot me diell dhe relativisht i nxehtë. Temperaturat do të shënojnë ngritje të mëtutjeshme dhe dita do ti ngjaj më shumë një dite pranvere se një dite dimri. Kjo vjen si rezultat i ndi ...

Çfarë moti na pret sot?

Çfarë moti na pret sot?

Sot në tërë rajonin tonë do të mbajë mot kryesisht me diell dhe relativisht i nxehtë për këtë periudhë kohore. Pra, Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi e tjera shtete të rajonit do të kenë mot stabil dhe me shumë rre ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim!

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim!

Nesër në tërë rajonin tonë do të mbajë mot kryesisht me diell dhe relativisht i nxehtë për këtë periudhë kohore. Pra, Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi e tjera shtete të rajonit do të kenë mot stabil dhe me shumë r ...

Temperaturat sonte!

Temperaturat sonte!

Nata e sontme do të jetë relativisht e ftohtë në Kosovë dhe temperaturat do të sillen rreth zero gradë celsius, ndërsa në viset malore temperatura minimale do të jetë rreth 5 ose 6 gradë nën zero. Normalisht në Shqipë ...

Kur do të rikthehet dimri?

Kur do të rikthehet dimri?

Ashtu siç paralajmëruam dy tre ditë më parë pas disa ditëve mjaft të mira dhe të këndshme pranverore pritet rikthimi i të ftohtit rus përsëri. Moti i mirë dhe i këndshëm do të zgjasë deri të enjtën, kurse nga e enjta do ...

Shijojeni ditën e diel, mot mjaft i mirë

Shijojeni ditën e diel, mot mjaft i mirë

Sot në tërë rajonin tonë do të mbajë mot stabil dhe me diell. Në mëngjes nëpër lugina mund të ketë mjegull. Temperaturat do të vazhdojnë të ngriten dhe kjo do të na bënë të besojmë se jemi në pranverë e jo në dimër. M ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (17.02.2019.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (17.02.2019.)

Nesër në tërë rajonin tonë do të mbajë mot stabil dhe me diell. Në mëngjes nëpër lugina mund të ketë mjegull. Temperaturat do të vazhdojnë të ngriten dhe kjo do të na bënë të besojmë se jemi në pranverë e jo në dimër. ...

Close