Category: Lajme

Temperaturat sonte!

Temperaturat sonte!

Temperatura mjaft të ulëta do të mbizotërojnë sonte gjatë natës në tërë territorin e Gadishullit Ballkanik duke përfshirë edhe Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë. Në Kosovë temperaturat minimale gjatë natës dhe mëngje ...

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Kjo goditje dimërore edhe pse afatshkurtër, megjithatë nuk duhet nënçmuar posaqërisht kur kemi parasysh erërat e fuqishme dhe uljet e theksuara të temperaturave. Ajri i ftohtë Siberik vazhdon të depërtojë në drejtim t ...

Close