Category: Lajme

Ditë e mirë dhe e nxehtë

Ditë e mirë dhe e nxehtë

Bllokada e fuqishme anticiklonike e cila ka përfshirë rajonin tonë disa ditë apo javë më parë do të vazhdojë edhe më tutje. Anticikloni jashtëzakonisht i fuqishëm me qendër në rusi ka në mbizotërim motin në shumicën e ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (14.10.2018)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (14.10.2018)

Bllokada e fuqishme anticiklonike e cila ka përfshirë rajonin tonë disa ditë apo javë më parë do të vazhdojë edhe më tutje. Anticikloni jashtëzakonisht i fuqishëm me qendër në rusi ka në mbizotërim motin në shumicën e te ...

Skena të bukura dimri nga Rusia (Foto)

Skena të bukura dimri nga Rusia (Foto)

Përderisa tek ne po vazhdon e ashtuquajtura "vera indiane",  në shumë pjesë të botës dimri tashmë ka filluar. Skenat e fundit të reshjeve të borës na vijnë nga Rusia. Në qytetin Perm të këtij vendi mbrëmë kishte reshje ...

Në Evropë vazhdojnë ekstremet meteorologjike!

Në Evropë vazhdojnë ekstremet meteorologjike!

Situata e pazakonshme sinoptike për tetorin  po vazhdon edhe më tutje. Një anti-ciklon i qëndrueshëm do të bllokojë të gjitha përpjekjet për të depërtuar ajri më i freskët dhe i lagët nga Atlantiku që është karakteristik ...

Mot i ndryshueshëm gjatë vikendit

Mot i ndryshueshëm gjatë vikendit

Edhe vikendi do të vazhdoj të mbetet me kushte të ngjashëm meteorologjike, me diell dhe vranësira kalimtare. Kjo gjendje bllokuese anticiklonike e cila është shfaqur para një periudhe të gjatë kohore do ta vazhdoj ritm ...

Close