Category: Lajme

Edhe sot ditë e nxehtë

Edhe sot ditë e nxehtë

Edhe sot rajoni ynë do të jetë nën ndikimin e masave ajrore të nxehta me origjinë nga Afrika Veriore. Kjo nënkupton se edhe ditën e sotme temperaturat do të jenë mbi mesatarën e paraparë për këtë kohë. Pas një mëngjes ...

A do ta kemi borën e parë me datën 19 Nëntor?

A do ta kemi borën e parë me datën 19 Nëntor?

Dy modelet më të sakta numerike globale për parashikim të motit kanë ngjashmëri por edhe dallime në daljet e sontme të analizave meteorologjike për goditjen e parë dimërore këtë sezonë. Përderisa shumë portale japin lajm ...

Shenjat e vërteta të dimrit këtë javë!

Shenjat e vërteta të dimrit këtë javë!

Java që po hyjmë do të karakterizohet me mot kryesisht të thatë dhe ende do të jemi nën ndikimin e masave të thata anticiklonike të cilat mbretërojnë mbi rajonin tonë një kohë të gjatë. Fillimi i javës do të jetë rela ...

Ditë me diell

Ditë me diell

Sot në Kosovë do të mbajë mot me diell gjatë ditës, në mëngjes mjaft ftohtë dhe mund të ketë edhe mjegull vende vende. Temperaturat gjatë ditës nuk do të pësojnë kurfarë ndryshimi. Edhe në Shqipëri dhe Maqedoni  mot i ...

Vikend me diell

Vikend me diell

Sot në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni do të vazhdojë të mbajë mot i ngjashëm, i kthjellët dhe me shumë rreze dielli gjatë ditës kurse me rënie të temperaturave gjatë natës si pasojë e gjatësisë së natës.Vende vende mund t ...

Tendenca e parë dimërore!

Tendenca e parë dimërore!

Gurët kanë filluar të lëvizin ngapak dhe disa modele globale për parashikim të motit parashohin një fund|Nëntor mjaft interesant sa iu përket reshjeve të mundshme atmosferike duke përfshirë reshje shiu dhe bore. Filli ...

Close