Category: Lajme

Acari gllabëron Gadishullin Ballkanik!

Acari gllabëron Gadishullin Ballkanik!

Nata e kaluar ka qenë nata më e ftohtë e këtij sezoni dimëror në Gadishullin Ballkanik ku temperaturat në malet e Bsonjës, Serbisë perëndimore e posaqërisht në Vojvodinë janë ulur deri në minus 20 gradë celsius. Edhe ...

Moti Javor!

Moti Javor!

Java në të cilën po hymë do të karakterizohet me mot mjaft të ndryshueshëm. Fillimi i javës do të jetë me reshje bore dhe temperatura të ulëta. Do të jemi nën ndikimin e masave ajrore ciklonike të cilat do të na sjellin ...

Moti për sot dhe ditët e tjera të javës

Moti për sot dhe ditët e tjera të javës

Sot  përmes Detit Adriatik në drejtim të rajonit tonë do të vijë vorbulla e re ciklonike e cila fillimisht do të kushtëzojë reshje të dobëta bore në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Mal të Zi. Reshjet gjatë paraditës do të për ...

Çfarë na sjellë cikloni i ri?!

Çfarë na sjellë cikloni i ri?!

Nesër përmes Detit Adriatik në drejtim të rajonit tonë do të vijë vorbulla e re ciklonike e cila fillimisht do të kushtëzojë reshje të dobëta bore në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Mal të Zi. Reshjet gjatë paraditës do të pë ...

Sonte mjaft ftohtë, sidomos në rajonet malore!

Sonte mjaft ftohtë, sidomos në rajonet malore!

Pas reshjeve të borës në rajon kanë depërtuar temperaturat Siberike, kurse në Kosovë vetëm pjesërisht. Në disa rajone kontinentale do të jetë mjaft ftohtë kurse në disa rajone nuk pritet i ftohtë i madh. Kjo do të varet ...

Close