Category: Lajme

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (24.04.2019.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (24.04.2019.)

Rrebeshe shiu me vetëtma dhe bubullimë kanë përfshirë në këto çaste disa rajone të Shqipërisë veriore dhe veriperëndimore. Gjatë orëve të ardhshme rrebeshe lokale mund të ketë edhe në disa pjesë të Kosovës përëndimore dh ...

Erëra të fuqishme deri në mbrëmje!

Erëra të fuqishme deri në mbrëmje!

Si pasojë e kontankti të cikloni të fuqishëm mesdhetar dhe anticiklonit të fuqishëm në Evropen lindore dhe Skandinavi sot në shumë rajone ka erëra të fuqishme të cilat po shkaktojnë kokëçarje të banorët. Këto erëra do ...

Pamje mahnitëse të lumit Drilon

Pamje mahnitëse të lumit Drilon

Fundjava e gjatë dhe koha e favorshme kanë bërë që turistë të shumtë të vizitojnë disa prej pikave më të bukura turistike të Shqipërisë. I tillë është edhe Driloni, që vjen edhe më i bukur përmes fotove të realizuara ...

Pluhuri Saharian

Pluhuri Saharian

Po e shohim nëpër disa portale se si po hiperbolizohet çështja e pluhurit të Shkretëtirës së Saharasë dhe deshtëm të sqarojmë se fjala është për një dukuri tërësisht të zakonshme, natyrale dhe mbi të gjitha e pa dëmshme. ...

Afrohen reshjet e shiut!

Afrohen reshjet e shiut!

Vranësirat kanë përfshirë pjesë të mëdha të rajonit tonë, kurse edhe reshjet e shiut i janë afruar jugut dhe jugperëndimit të Shqipërisë. Në orët e ardhshme reshjet e shiut do të fillojnë në jug dhe jugperëndim të Shqipë ...

Close