Category: Maqedoni

Moti për dy ditët e vikendit

Moti për dy ditët e vikendit

Pas një mëngjesi mjaft të ftohtë sot gjatë ditës pritet përmirësim i motit me intervale të gjata kohore me diell dhe ndonjë vranësirë kalimtare. Në Kosovë gjithashtu do të kemi edhe ngritje të temperaturave si pasojë e f ...

Edhe sonte ftohtë!

Edhe sonte ftohtë!

Rajoni ynë edhe sonte gjendet nën ndikimin e masave ajrore të ftohta me origjinë nga veriu i Kontinentit, mirëpo që nga dita e nesërme kjo masë e ftohtë ajrore do të tërhiqet në drejtim të veriut. Temperaturat minimale g ...

Rikthimi i mundshëm i dimrit nga 23 Shkurti!?

Rikthimi i mundshëm i dimrit nga 23 Shkurti!?

Modeli më i saktë në glob ECMWF në simulimin e tij të mëngjesit të sotshëm parasheh një rikthim të sërishëm të dimrit në rajonin tonë afërsisht nga data 22 -23 Shkurt. Sipas këtij modeli Anticikloni Skandinav do të përqë ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim

Një front i ri i dobët i ftohtë ajror po afrohet nga lindja e Kontinentit i cili do të na sjellë reshje të reja, por të dobëta dhe lokale bore gjatë natës dhe nesër herë pas here. Reshjet nuk do të jenë të mëdha, por ...

Close