Category: Maqedoni

Natë tropikale në shumë pjesë të rajonit!

Natë tropikale në shumë pjesë të rajonit!

Temperaturat sonte janë mjaft të larta dhe në shumë pjesë të rajonit janë mbi 20 gradë celsius që do të thotë se kemi të bëjmë me një natë tropikale. Vetëm në viset kodrinore-malore është pak më freskët. Ndjesia subjekti ...

Sot mot i kthjellët dhe stabil!

Sot mot i kthjellët dhe stabil!

Siç po shihet në imazhin satelitor në tërë territorin e rajonit tonë po mban mot me diell dhe mjaft i nxehtë. Vranësira nuk ka pothuajse askund me përjashtim të territorit të Bosnës ku shihen disa vranësira nga sateliti. ...

Edhe sot nxehtësi ‘përvëluese’

Edhe sot nxehtësi ‘përvëluese’

Sot në Kosovë do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë, me temperatura maksimale të cilat mund të arrijnë deri në 38- gradë celsius në nivel vendi. Edhe në Shqipëri  pritet të mbajë mot i ngjashëm sikurse sot, me d ...

Close