Category: Maqedoni

"Lorenzo" në Detin Adriatik?!

“Lorenzo” në Detin Adriatik?!

Parashikimet më të fundit na tregojnë se mbetjet e Uraganit Lorenzo i cili ishte uragan i kategorisë 5, pra stuhia më e fuqishme në planet do të vijnë pikërisht në rajonin tonë, por nuk kemi asnjë arsye të vetme të shqet ...

Moti për ditën e parë të tetorit

Moti për ditën e parë të tetorit

Tetori në rajonin tonë do të fillojë me mot kryesisht me diell dhe mjaft të nxehtë duke pasur parasysh periudhën kohore në të cilën gjendemi. Sot në Kosovë do të mbajë mot kryesisht me diell, por do të ketë edhe vranë ...

I ftohti së shpejti përfshinë Evropen!

I ftohti së shpejti përfshinë Evropen!

Një valë e të ftohtit polar do të përfshijë shumicen e territorit të Evropes gjatë kësaj jave dhe përjashtim mund të bëjnë vetëm disa pjesë të Spanjes dhe Frances. Gjithashtu priten edhe reshje të dendura atmosferike, sh ...

Close