Category: MeteoVideo

Maratonë në -52 gradë Celsius

Maratonë në -52 gradë Celsius

Rekord siberian për Paolo Venturini që përshkroi 40 kilometra në vendin më të ftohtë të botës, në Siberinë Orientale. Nga ferri i shkretëtirës së Lutit në Iran deri te shkretëtira e Siberisë, një zemër që rreh për të bër ...

Kur mauna bllokohet në borë (Video)

Kur mauna bllokohet në borë (Video)

Dëbora ka shkaktuar probleme të mëdha në të gjithë Austrinë, gjersa lartësia e borës ka arritur në më shumë se tre metra. Kështu, bora në Austri mbuloi absolutisht çdo gjë,  dhe paralajmërimet e ortekëve u lëshuan, gj ...

Close