Category: MeteoVideo

Ndodh vetëm në Rusi!

Ndodh vetëm në Rusi!

Jemi mësuar të lexojmë lajme të ndryshme nga Rusia këto ditë kur temperaturat janë në minus, por ky njeri arriti t'i kapërcejë ato Njeriu i quajtur Aleksandar arriti të lidhej me një rrip në një temperaturë prej minus ...

Rrymat ajrore në Tokë

Rrymat ajrore në Tokë

Një hartë e re animuese e erës tregon se si rrymat ajrore në kohë reale e bëjnë rrugën e tyre në të gjithë planetin tonë dhe se si lëvizin erërat me shpejtësi më të larta. Kjo hartë e animuar e stuhishme që përshkruan ...

Gjithçka e zbardhur (Video)

Gjithçka e zbardhur (Video)

Edhe pse është e pazakontë që të shohim Greqinë tërësisht të bardhë, kjo ishte pikërisht ajo që ndodhi në Kefaloni. Mali Enos është krejtësisht i zbardhur nga bora.   Ekziston edhe një park kombëtar ku shumë kafshë të ...

Dita në -39 gradë (Video)

Dita në -39 gradë (Video)

Nëse keni të ftohtë  këto ditë, kujtohuni që në disa pjesë të planetit temperatura bie deri  -50 gradë. Xhirimi i publikuar në Twitter është një ilustrim i mirë.  Video u regjistrua në Jakutsku, një nga qytetet më të ...

Close