Category: MeteoVideo

Tërmet i fuqishëm në Alaskë (Video)

Tërmet i fuqishëm në Alaskë (Video)

Një tërmet me magnitudë 7.0 ka goditur Alaskën të premten. Tërmeti ka bërë që në vend të ketë rrezik për cunami. Videot e publikuara në rrjetet sociale tregojnë zyre të shkatërruara. Ndërkohë në një rrugë ...

Ishulli që kushton më pak se një shtëpi!

Ishulli që kushton më pak se një shtëpi!

Një numër i madh njerëzish që jetojnë në vende të populluara, me kaos, rrëmujë, trafik dhe stres të përditshëm sigurisht që duan një vend ku mund të shpëtojnë.   E për të gjetur “shpëtimin”, është pikërisht is ...

Close