Category: MeteoVideo

Momenti fatal, kur rrufeja nuk ka mëshirë

Momenti fatal, kur rrufeja nuk ka mëshirë

Një motoçiklist është goditur nga rrufeja teksa drejtonte mjetin e tij në Florida të SHBA-së. 45-vjeçari u godit në kokë, te pjesa e kokores, gjë që e bëri të bjerë nga motoçikleta. Autoritetet postuan një foto ...

Tornadoja e zjarrit!

Tornadoja e zjarrit!

Dukuri e rrallë por dhe e rrezikshme natyrore, Tornadoja e zjarrit, ashtu siç e thotë dhe emri i saj, është një flakë në formë të vorbullës, që lajmërohet nga bashkëdyzimi i erës së fortë dhe nxehtësisë intensive. Kët ...

Filmohet një mini-tornado në Lipjan

Filmohet një mini-tornado në Lipjan

Atmosfera është aq jostabile mbi Kosovë saqë është krijuar edhe një mini-tornado (trombë) në rajonin e Lipjanit. Këtë e dëshmojnë pamjet të cilat lexuesit  tanë sapo na kanë dërguar. Tornadot janë karakteristikë e kli ...

Close