Category: Shqipëri

Temperaturat sonte!

Temperaturat sonte!

Temperatura mjaft të ulëta do të mbizotërojnë sonte gjatë natës në tërë territorin e Gadishullit Ballkanik duke përfshirë edhe Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë. Në Kosovë temperaturat minimale gjatë natës dhe mëngje ...

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Vazhdon depërtimi i ajrit të ftohtë Siberik

Kjo goditje dimërore edhe pse afatshkurtër, megjithatë nuk duhet nënçmuar posaqërisht kur kemi parasysh erërat e fuqishme dhe uljet e theksuara të temperaturave. Ajri i ftohtë Siberik vazhdon të depërtojë në drejtim t ...

Borë në Tiranë dhe Durrës

Borë në Tiranë dhe Durrës

Pas ditëve të ngrohta dhe me diell, Tirana dhe Durrësi u përfshinë nga reshjet e dëborës. Temperaturat janë ulur në kryeqytet gjë që ka sjellë edhe dëborën. Po ashtu edhe qyteti bregdetar i Durrësit është zgjuar ...

Moti për dy ditët e vikendit

Moti për dy ditët e vikendit

Sot në Kosovë do të mbajë mot mjaft i ftohtë me erëra të ftohta dhe të fuqishme veriore dhe me reshje lokale bore. Reshjet eventuale do të ndërpriten pasdite. Temperaturat do të shënojnë ulje të theksuara dhe se ajo maks ...

Close