Category: Shqipëri

Moti për ditën e parë të Gushtit

Moti për ditën e parë të Gushtit

Dita e parë e Gushtit do të fillojë me mot mjaft të nxehtë në Kosovë dhe i nxehti do të ndjehet më shumë për shkak të lagështisë së lartë të ajrit se sa për shkak të temperaturave të larta. Sot në Kosovë pritet të mbajë ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (01.08.2019.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (01.08.2019.)

Dita e parë e Gushtit do të fillojë me mot mjaft të nxehtë në Kosovë dhe i nxehti do të ndjehet më shumë për shkak të lagështisë së lartë të ajrit se sa për shkak të temperaturave të larta. Nesër në Kosovë pritet të mbaj ...

Close