Category: Te favorizuara

Vërshohet qyteti i Vlorës!

Vërshohet qyteti i Vlorës!

Një stuhi me rrebeshe të fuqishme shiu përfshiu qytetin e Vlorës në jug të Shqipërisë duke shkaktuar mbushjen e rrugëve me ujë dhe vërshime lokale. Siç shihet edhe nga fotografitë më poshtë reshjet e shiut kanë qenë mjaf ...

Borë në Sahara!!!

Borë në Sahara!!!

Edhe pse jemi në muajin Prill reshje bore kanë përfshirë shumë pjesë të Afrikës Veriore dhe Afrikës Veriperëndimore. Ajri i ftohtë me origjinë Polare përmes Gadishullit Iberik ka depërtuar deri në Afrikë, duke shkaktuar ...

Kështu po duket superhëna sonte në Kosovë

Kështu po duket superhëna sonte në Kosovë

Të gjithë adhuruesit e gjithësisë sonte kanë një pamje fantastike para vetes. Superhëna e rrallë tashmë është shfaqur. Hëna e sotme parashihet të jetë më e ndritura në gjithë vitin 2019. Është e dyta nga tre supërh ...

Temperaturat sonte!

Temperaturat sonte!

Nata e sontme do të jetë relativisht e ftohtë në Kosovë dhe temperaturat do të sillen rreth zero gradë celsius, ndërsa në viset malore temperatura minimale do të jetë rreth 5 ose 6 gradë nën zero. Normalisht në Shqipë ...

Close