Category: Tjera

Të shtunën në mesnatë ndryshohet ora!

Të shtunën në mesnatë ndryshohet ora!

Të shtunënë në mesnatë (26-27 tetor) do të fllojë llogaritja dimërore e kohës, kur akrepat e orës do të lëvizin një orë pas. Ndryshimi i orës në llogaritjen verore dhe dimërore të kohës për here të parë është bërë në ...

Keni ftohtë pjesën më të madhe të kohës?

Keni ftohtë pjesën më të madhe të kohës?

Të gjithë ndjejmë ftohtë ose vapë në momente të caktuara, mirëpo disa mund të ndjejnë ftohtë gjatë gjithë kohës. Nëse bëni pjesë në këtë grup njerëzit, me siguri nuk e dini pse ju ndodh kjo gjë. Më poshtë do të lexoni di ...

Close