Category: Tjera

Nga nesër përkeqësim gradual i motit!

Nga nesër përkeqësim gradual i motit!

Deri më sot jemi kënaqur me temperatura relativisht të nxehta vjeshtore kurse nga dita e nesërme do të kemi përkeqësim gradual dhe ulje graduale të temperaturave. Nesër drejt rajonit tonë do të vijë një front i dobësuar ...

Close