Tentoi të fotografojë rrufetë, regjistron momentin më të frikshëm të jetës së tij (Video)

Tentoi të fotografojë rrufetë, regjistron momentin më të frikshëm të jetës së tij (Video)

Tentoi të fotografojë rrufetë, regjistron momentin më të frikshëm të jetës së tij (Video)

Kur 38-vjeçari Daniel Modøl doli jashtë për të filmuar një stuhi të largët, ai nuk e imagjinonte që stuhia të ishte kaq afër tij. Ai ishte i sigurt duke qëndruar në tarracën e tij në Gjerstad, Aust-Agder, Norvegji  dhe duke shkrepur fotografi të rrufeve. Natyra, megjithatë, kishte planifikuar diçka më shumë.

Ndërkohë që ishte ende në kërkim të shkrepjes së fotografive, Danieli u bë dëshimtar i goditjes së  rrufesë  duke lënë një krater në oborrin e tij rreth 4.5-20 metra larg tij. Ai nuk ishte mjaft i shpejtë për të shkrepur rrufetë në qiell, por dokumentoi pasojat.

Modøl vendosi të kthehej brenda në shtëpi për pjesën e mbetur të stuhisë. Ai gjeti shtëpinë në kaos ku të gjithë prizat ishin djegur. Modol u shpreh se ishte fat i mirë që shpëtoi pa asnjë lëndim.

Close