Elefanti i uritur “zbret” në qytet, shkakton panik mes banorëve

Elefanti i uritur “zbret” në qytet, shkakton panik mes banorëve

Elefanti i uritur “zbret” në qytet, shkakton panik mes banorëve

Banorët e kryeqytetit të shtetit Assam në Indi, Guvahati, u përpoqën të dëbonin nga rrugët një elefant të egër, që zbriti nga rezervati i jetës së egër Amchang, në kërkim të ushqimit. Pasi u end jo pak përmes qytetit, elefanti u qëllua me një pushkë me qetësues dhe u kthye nga autoritetet në shtëpinë e tij.

India ka humbur një pjesë të madhe të zonave të pyllëzuara, që janë gllabëruar nga urbanizimi dekadat e fundit, çka ka bërë që kafshët shpesh të ndërhyjnë në zonat e okupuara nga njerëzit.

Close